Boeren en tuinders
pakken uit met kerst

Home Arrow Boerderijen lichtjes route IJsselvallei Boert en Eet Bewust – regio Heerde

Boerderijen lichtjes route IJsselvallei Boert en Eet Bewust – regio Heerde

Een beetje licht in deze donkere tijd? Daar zorgen de boeren en tuinders in de IJsselvallei graag voor tijdens de boerderijen lichtjes route op zaterdag 19 december aanstaande.  In de regio Heerde organiseert IJsselvallei Boert en Eet Bewust samen met Visit Heerde de lichtjestocht onder de noemer; Karsrit Heerde. 

Stap in de auto voor een route langs prachtig verlichte boerderijen en rijd door in kerstsfeer uitgedoste stallen en kassen in de IJsselvallei. Geniet onderweg van een boeren lekkernij tas met (lokale) boerenproducten en los de puzzel met typische boerderijvragen op en maak kans op een leuk boerenpakket. Voor kinderen is er een speciale boeren bingo!  Blijf wel in de auto!

Wil je helemaal goed afsluiten? Bestel dan ook het kerstpakket samengesteld door boeren uit de IJsselvallei. Deze ontvang je in onze echte boeren drive thru!

Voor kaartverkoop en bestellen van de lekkernij tas en het kerstpakket: Karsrit Heerde.

Update – 15 december 2020

U heeft allemaal waarschijnlijk de laatste maatregelen in verband met het tegengaan van het COVID – 19 virus meegekregen.

Op basis daarvan vinden wij het niet gepast een lichtjesroute langs en over onze bedrijven te organiseren. We hebben helaas moeten besluiten de lichtjestocht nu niet door te laten gaan.

Boerenbeleving: de ticket blijft geldig

Wij zijn enorm verrast door de grote belangstelling! We zijn voornemens en hopen de tocht eind januari opnieuw manier te organiseren. Uw ticket blijft geldig voor deze route. We geven er dan een ander, maar niet minder speciaal, tintje aan. Zo kunt u alsnog rekenen op een prachtige boerenbeleving! Volg onze activiteiten en boeren ook op Facebook.

Uw bestelling boeren lekkernijtas en kerstpakket

Om alle bestelde lekkernijtassen en kerstpakketten niet verloren te laten gaan, nodigen wij u uit deze af te halen tijdens het door u aangegeven tijdvak. Dit tijdvak staat vermeld in uw bevestigingsmail die u eerder heeft ontvangen bij de inschrijving op onze website. Check ook uw spam!

Zo kunt u thuis heerlijk genieten van de boeren lekkernijen!

Locatie uitgifte:  Tuinderij Doorn, Familie Doorn, Kerkdijk 3, 8181 RR te Heerde

Wij zien u graag in de drive thru en tijdens een nieuwe boerenbeleving in 2021!

Wij wensen u een gezond en liefdevol uiteinde.

Foto’s van het evenement