Boeren en tuinders
pakken uit met kerst

Home Arrow Boerderijen lichtjes route IJsselvallei Boert en Eet Bewust – regio Voorst

Boerderijen lichtjes route IJsselvallei Boert en Eet Bewust – regio Voorst

Een beetje licht in deze donkere tijd? Daar zorgen de boeren en tuinders in de IJsselvallei graag voor tijdens de lichtjes route op zaterdag 19 december aanstaande.

Stap in de auto voor een route langs prachtig verlichte boerderijen en rijd door in kerstsfeer uitgedoste stallen in de regio Voorst en Twello. Geniet onderweg van een boeren lekkernij tas met (lokale) boerenproducten en los de puzzel met typische boerderijvragen op en maak kans op een leuk boerderijpakket. Voor kinderen is er een speciale boeren bingo! Blijf in de auto!

Wil je helemaal goed afsluiten? Bestel dan een streekpakket met de lekkerste producten samengesteld door boeren uit de IJsselvallei. Deze ontvang je in onze echte boeren drive thru!

Datum: 19 december 2020 (blok starttijden tussen 16.00 – 20.00 uur, zie onder)
Prijs autorit: € 5 euro per auto, na betaling ontvang je een link naar de route
Prijs Lekkernijtas: € 20 euro, met versnaperingen zoals kaas, worst en iets lekker te drinken voor 4 personen (incl. route)
Prijs Kerstpakket : € 30 euro, samengesteld met producten uit de streek (incl. route)

Maak het totaal bedrag over op bankrekeningnummer: NL25RABO0349658900 ten name van Stichting IJsselvallei Boert en Eet Bewust onder vermelding van uw naam en bestelling.

Tijd: om voor verspreiding van de auto’s te zorgen werken we met een tijdvak. Meld je aan via deze link…

LET OP: om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan mag je niet uit de auto.

IJsselvallei Boert en Eet Bewust organiseert deze route samen met de LTO Noord afdeling Zuid Oost Veluwe

Meld je aan via deze link…

Update – 15 december

U heeft allemaal waarschijnlijk de laatste maatregelen in verband met het tegengaan van het COVID – 19 virus meegekregen.

Op basis daarvan vinden wij het niet gepast een lichtjesroute langs en over onze bedrijven te organiseren. We hebben helaas moeten besluiten de lichtjestocht nu niet door te laten gaan.

Boerenbeleving: de ticket blijft geldig

Wij zijn enorm verrast door de grote belangstelling! We zijn voornemens en hopen de tocht eind januari opnieuw manier te organiseren. Uw ticket blijft geldig voor deze route. We geven er dan een ander, maar niet minder speciaal, tintje aan. Zo kunt u alsnog rekenen op een prachtige boerenbeleving! Volg onze activiteiten en boeren ook op Facebook.

Uw bestelling boeren lekkernijtas en kerstpakket

Om alle bestelde lekkernijtassen en kerstpakketten niet verloren te laten gaan, nodigen wij u uit deze af te halen tijdens het door u aangegeven tijdvak. Dit tijdvak staat vermeld in uw bevestigingsmail die u eerder heeft ontvangen bij de inschrijving op onze website. Check ook uw spam!

Zo kunt u thuis heerlijk genieten van de boeren lekkernijen!

Locatie uitgifte:  Boerderij de Weuste, Familie Aalpoel, Rijkstraatweg 142 in Twello.

Wij zien u graag in de drive thru en tijdens een nieuwe boerenbeleving in 2021!

Wij wensen u een gezond en liefdevol uiteinde.

Foto’s van het evenement