Boeren en tuinders
pakken uit met kerst

Home Arrow Kerst-drive-through Wieringermeer

Kerst-drive-through Wieringermeer

Midden in de Wieringermeer, de voormalige Zuiderzee, hebben onze boeren een prachtige route voor jullie  uitgestippeld. We beginnen in Slootdorp of aan de Ulkeweg en maken een mooie ronde door de polderwegen en komen uit in, of via, Middenmeer. Er is namelijk 1 rondje maar er zijn 2 startpunten, om de auto’s zo veel mogelijk te verdelen over de route. Er is veel te zien onderweg: allerlei verschillende soorten bedrijven die graag hun product én de achtergrond daarvan aan jullie laten zien. Dit past goed bij de diversiteit van bedrijven die de Wieringermeer kent! Van graan tot chips en patat, van alles komt voorbij. Ook aan de muzikale toevoeging wordt uitgebreid aandacht besteed in deze route! Op maar liefst drie punten is er een optreden te zien en te horen. Ook is er genoeg lekkers voor onderweg te proeven!

Laat je verrassen door de streekproducten uit deze route! Bij elk product krijg je een lekker recept, uiteraard uitgedacht door de ondernemer zelf. Het direct proeven van één van de recepten mag daarbij zeker niet ontbreken. Deelnemen aan deze route kost € 27,50.

Helaas, we zijn volgeboekt. Aanmelden kan daarom niet meer. 

 

Coronamaatregelen
Wij houden ons aan de regels van het RIVM en gaan ervan uit dat onze deelnemers dit ook doen. Deelnemers dienen in de auto te blijven gedurende de hele rit. Vrijwilligers houden te allen tijde 1,5 meter afstand. Van tevoren aanmelden is nodig om eventuele opstoppingen te voorkomen. Let op: deelname is geheel op eigen risico.

Foto’s van het evenement