Boeren en tuinders
pakken uit met kerst

Home Arrow Kerst-drive-through Niedorp & ’t Veld

Kerst-drive-through Niedorp & ’t Veld

In Niedorp, daar weten ze wel hoe ze een feestje moeten bouwen. Maak je maar klaar voor een heuse Boeren Pakken Uit met Kerst-belevenis. Dwars over de landerijen, hier wordt niet gekozen voor de kortste route maar voor de mooiste! Jullie passeren zelfs een aantal prachtig verlichte dorpjes. Onderweg in de route verzamelen jullie van alles aan producten als echte Niedorpse tulpen, kolen, appels én peren, maar krijgen jullie ook een proeverij aangeboden van Klaver Grot Gerijpte kaas mét een warm borreltje en kerstbrood met koffie of thee. En dan nog warme chocolademelk met slagroom. Te veel om op te noemen eigenlijk.

Maar dan die belevenis. Niet alleen de pick-up punten zijn verlicht, maar hele buurten pakken uit! Een route dwars door de koeienstal, dames verkleed in kerstmannenpak, levende kerststallen, muziek, Niedorp brengt het jullie allemaal!

Producten: twee bosjes tulpen, 2 stukjes kaas, zak gesneden boerenkool, aardappelen, rookworst, spitskool, rode kool, tulpenbollen, appels, stoofperen en handperen (samen 3 kilo), fles vla, fles chocolademelk én slagroom. Deelnemen aan deze route kost € 27,50.

Helaas, we zijn volgeboekt. Aanmelden kan daarom niet meer. 


Coronamaatregelen
Wij houden ons aan de regels van het RIVM en gaan ervan uit dat onze deelnemers dit ook doen. Deelnemers dienen in de auto te blijven gedurende de hele rit. Vrijwilligers houden te allen tijde 1,5 meter afstand. Van tevoren aanmelden is nodig om eventuele opstoppingen te voorkomen. Let op: deelname is geheel op eigen risico.

 

Foto’s van het evenement