Boeren en tuinders
pakken uit met kerst

Home Arrow Verlichte boerderijen-route Land van Leeghwater

Verlichte boerderijen-route Land van Leeghwater

Op vrijdag 18 december organiseren we dwárs door het Land van Leeghwater en de Beemster een verlichte boerderijenroute. Vanuit de organisatie is een prachtige route uitgestippeld die jullie niet alleen langs een grote verscheidenheid aan boerderijen leidt, maar ook langs een aantal pittoreske dorpjes die onze regio rijk is. Wij zetten onze boerderijen graag voor jullie in het licht!

Verbaas je over wat de Schermer en Beemster te bieden hebben. Wanneer het donker is, ziet de wereld er ineens heel anders uit. Met verlichting zijn juist die onderdelen uitgelicht die het huis, het bedrijf of het erf zo speciaal maken. Goed kijken, er is zoveel te zien!

Laat je verassen door het brede aanbod aan producten van onze boeren en tuinders. Dat wordt heel sfeervol de inkopen doen voor het kerstmaal!

Voor de route klik hier (zie ook het kaartje bij dit bericht).


Coronamaatregelen
Wij houden ons aan de regels van het RIVM en gaan ervan uit dat onze deelnemers dit ook doen. Deelnemers dienen in de auto te blijven gedurende de hele rit. Vrijwilligers houden te allen tijde 1,5 meter afstand. Let op: deelname is geheel op eigen risico.

Foto’s van het evenement