Boeren en tuinders
pakken uit met kerst

Home Arrow Verlichte boerderijentocht – Rijk van Nijmegen en Maas en Waal / Boert Bewust

Verlichte boerderijentocht – Rijk van Nijmegen en Maas en Waal / Boert Bewust

Een bijzondere lichtroute in het Rijk van Nijmegen en Maas en Waal! De route brengt je langs prachtig verlichte boerderijen. Naast de verlichte tocht ontvangt je een leuke vragenlijst met vragen over de boerderijen waar je voorbijkomt. Vanuit Boert Bewust bieden wij deze route de gehele kerstvakantie aan. De verlichte boerderijentocht wordt de gehele kerstvakantie aangeboden waardoor je de route kan bewonderen op een eigen gekozen moment. Zo zorgen we er voor dat het niet te druk wordt.

De route komt langs mooie unieke boerderijen in het Rijk van Nijmegen en Maas en Waal en gaat o.a. door de dorpen Groesbeek, Malden, Overasselt, Wijchen, Beuningen en Horssen. De route is opgesplitst in drie kleinere routes waardoor het ook mogelijk is om een gedeelte van de route te rijden in de eigen omgeving. Uiteraard is het ook mogelijk om de hele route te rijden!

Om de route en de autospeurtocht te ontvangen, vragen wij je om aan te melden via de aanmeldlink. Hierna ontvang je per e-mail de route en speurtocht! Wanneer je overdag de route rijdt, is het ook mogelijk om de boerderijwinkels te bezoeken. In de avond zijn deze gesloten maar krijg je wel veel meer te zien van de mooie verlichte items in de route!

Meld je aan en je krijgt uiterlijk 18 december de route via e-mail toegestuurd.

Coronamaatregelen
Wij houden ons aan de regels van het RIVM en gaan ervan uit dat onze deelnemers dit ook doen. Deelnemers dienen in de auto te blijven gedurende de hele rit. Vrijwilligers houden te allen tijde 1,5 meter afstand. Van tevoren aanmelden is nodig om eventuele opstoppingen te voorkomen. Let op: deelname is geheel op eigen risico.

 

Foto’s van het evenement

Een bijzondere lichtroute in het Rijk van Nijmegen en Maas en Waal! De route brengt je langs prachtig verlichte boerderijen. Naast de verlichte tocht ontvangt je een leuke vragenlijst met vragen over de boerderijen waar je voorbijkomt.

Inschrijfformulier Verlichte boerderijentocht Rijk van Nijmegen en Maas en Waal Boert Bewust